Pan Catering Menyer

Tapasmeny/mat på fat

meny1

Kontakt oss for en samtale så skreddersyr vi en menypakke til deg


Salat på klippfisk, grillet paprika, oliven, koriander og rødløk
 
Kyllingconfit med rotfrukter i persillade
 
Svineribbe `bbq`med kimchi
 
Salmalaks `sashimi`syltede grønnsaker escabeche
 
Kongekrabbesalat med mango, pepperot, agurk og lodderogn
 
Varmrøkt ørret `cæsar`sprøtt rugbrød, grillet hjertesalat, parmesankrem og dill
 
Aioli
 
Focaccia

 

kr 450,-

Selskapsmenyer

meny2

Her er noen eksempler på retter vi kan tilby. Dere står fritt til å sette sammen til små eller store menyer. Tar forbehold om råvaretilgang og sesong. Er det retter/råvarer som savnes kan det helt sikkert ordnes.


Forretter

Rein fra røros, varmrøkt med syltet gresskar, sprøtt rug og grotteost fra hitra.
Fjellørret, fenikkel, eple og selleri og beurre blanc.
Risotto med kamchatkakrabbe og jordskokker.
Tunfisk `nicoise`med blomkål.

 

Hovedretter

Norsk lam, tomat, persillerøtter, karamellisert hvitløksjy.
Kalv fra røros, oksehalekrokket, estragonsjy.
Andeconfit, pastinakk og stjerneanis.
Torsk & kongekrabbe, selleri & tomat.

 

Desserter

Sjokolademarquise, nøttekrokan, bringebær og creme fraicsh.
Eple`lasagne`yoghurtmousse, appelsin og vanilje.

Pannacotta "mocca", hvit sjokolade ingefærfrukter.

 Tiramisu, husets variant.

 

3-retter kr 450,-

4-retter kr 515,-

5- retter kr 575,-

Konfirmasjonsmeny

meny3

Forrett

Kveite
Blomkålkrem
Fenikkel og beurre blanc

 

Hovedrett

Kalv eller lam fra røros
Ovnsbakte rotfrukter
Pommes anna og estragonsjy

 

Dessert

Sjokolade-& yoghurt pannacotta
Nøttekrokan
Bringebær og pasjonsfrukt

 Kr 475,-